Πρότυπο Καθαρισμού και Απολύμανσης BnbC-20

Η παγκόσμια υγειονομική κρίση του COVID-19 επιφέρει μεγάλες αλλαγές και νέες απαιτήσεις την λειτουργία των καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης. Οι σημαντικότερες αλλαγές αφορούν την καθαριότητα και την απολύμανση των καταλυμάτων. Είναι σημαντικό να περιορίζεται η μετάδοση ιών από την κοινή προσπάθεια όλων και την τήρηση αυστηρών κανόνων καθαριότητας, απολύμανσης και προσωπικής υγιεινής.

Στην Homeplus παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο και με βάση τα πρότυπα που προτείνονται από τις υγειονομικές αρχές προχωρήσαμε για την υπηρεσία μας bnbclean, στον σχεδιασμό ενός πρωτοκόλλου καθαριότητας που ενσωματώνει τις καλύτερες πρακτικές καθαριότητας, απολύμανσης και ασφάλειας από όλο τον κόσμο διατηρώντας υψηλά επίπεδα ασφάλειας για το προσωπικό καθαριότητας και για τους χώρους των καταλυμάτων.

Η διατήρηση του καταλύματος σε άριστη κατάσταση σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα συμβαδίζει με την ευχαρίστηση των επισκεπτών μας και την εξασφάλιση μιας εξαιρετικής εμπειρίας διαμονής.

Το Πρότυπο BnbC-20 περιλαμβάνει 72 ενέργειες ελέγχου στο κατάλυμα, διαχείριση του ιματισμού με βάση νοσοκομειακά πρωτόκολλα και χρήση πιστοποιημένων προϊόντων καθαριότητας. Το προσωπικό της εταιρείας είναι σε διαδικασία πιστοποίησης και λαμβάνει συνεχή εκπαίδευση με δυναμικά εκπαιδευτικά εργαλεία που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για την εφαρμογή του συστήματος καθαριότητας και απολύμανσης BnbC-20. Τα μέτρα προστασίας των εργαζόμενων περιλαμβάνουν εκτός από την συνεχή εκπαίδευση, την παροχή πιστοποιημένων μέσων προστασίας. Τέλος με το πρότυπο BnbC-20 ο επισκέπτης βρίσκει στο κατάλυμα όλα όσα χρειάζεται για να είναι και να αισθάνεται ασφαλής. Τα σημεία συχνής επαφής είναι ασφαλισμένα με ειδική σήμανση που πρέπει να αφαιρεθεί πριν την χρήση τους, παρέχονται αναλυτικές οδηγίες για την ασφαλή διαμονή στο κατάλυμα, για τους κανόνες υγιεινής και μια αναλυτική περιγραφή για την διαδικασία καθαριότητας και απολύμανσης που ακολουθήθηκε καθώς και για τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν.

Σύστημα επιθεώρησης

Για την επιτυχημένη εφαρμογή των πρωτοκόλλων καθαρισμού και απολύμανσης εκτός του ελέγχου πληρότητας που πραγματοποιείται από το προσωπικό καθαριότητας, γίνεται δευτεροβάθμιος έλεγχος από Επιθεωρητή που έχει λάβει ειδική εκπαίδευση. Με τον έλεγχο δύο φάσεων εξασφαλίζουμε την ποιότητα της υπηρεσίας καθαρισμού και απολύμανσης και είμαστε βέβαιοι ότι παραδίδουμε στον επισκέπτη ένα ασφαλές και καθαρό κατάλυμα.

Λίστες ελέγχου και ηλεκτρονικές εφαρμογές.

Για τον αποτελεσματικό και επιθεώρηση της ασφάλειας και της καθαριότητας έχουμε δημιουργήσει ειδικές λίστες ελέγχου για το προσωπικό καθαριότητας και για τους επιθεωρητές. Επιπλέον έχουμε αναπτύξει ηλεκτρονικές εφαρμογές ελέγχου και αναφοράς προβλημάτων βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητά μας και την ταχύτητα αντιμετώπισης των ζημίων στα καταλύματα.

Η Homeplus είναι πρωτοπόρος εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών σε ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακίνητων βραχυχρόνιας μίσθωσης και ακίνητων διακοπών. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που σχεδιάζονται με βάση την μεγάλη μας εμπειρία αλλά και την δυνατότητα που έχει ο οργανισμός μας να εξελίσσεται και να αλλάζει βάση των συνθηκών, διατηρώντας όμως την ποιότητα στο επίκεντρο του σχεδιασμού των υπηρεσιών μας.

Η Πανδημία του Covid-19 ήταν μια εύκαιρα για εμάς να αναπτύξουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα Καθαριότητας και Απολύμανσης καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης και καταλυμάτων διακοπών. Ονειρευόμαστε ένα κόσμο που οι άνθρωποι θα ταξιδεύουν και θα κάνουν διακοπές με ασφάλεια. Με τον δικό μας τρόπο συμβάλλουμε στη διαμόρφωση ενός νέου περιβάλλοντος στα ταξίδια και στις διακοπές. Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ευρώπη που δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα καθαριότητας και απολύμανσης καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης και καταλυμάτων διακοπών. Θα συνεχίζουμε να είμαστε πρωτοπόροι στην καινοτομία και στην ποιότητα και θα συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις για ένα καλύτερο και πιο ασφαλές μέλλον.

Υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης με βάση το πρότυπο BnbC-20 παρέχονται σε καταλύματα σε όλη την Αττική. Το πρότυπο είναι δυναμικό και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες του κάθε καταλύματος. Σύντομα θα υπάρχει και η δυνατότητα εκπαίδευσης και για το προσωπικό καθαριότητας άλλων εταιρειών και ιδιωτών.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μπορούν να σας βοηθήσουν σχετικά με τις απορίες σας.

BnbC-20Τι περιλαμβάνει
Loading...